Zorg, Hulp en Hoop

Naast het omzien naar elkaar in de kerngroep bieden we ook extra hulp en zorg. Aan mensen - jong en oud - die met problemen te maken hebben waar ze niet uitkomen en waar hulp van elkaar of van God nodig of wenselijk is. Problemen met je geloof, met je gezondheid, in je relatie, in je gezin, op je werk, in de gemeente, levensvragen, vragen aan God, gebeurtenissen die je blijven hinderen, lasten waar je niet vanaf komt, enz. enz. Eigenlijk alles waarbij je misschien zegt: help!

We beschikken over veel mensen die met je mee willen lopen op je levensweg, die naar je luisteren, die met je bidden, die een handje willen helpen, die advies kunnen geven. Vanuit diverse teams wordt hulp geboden. Het team gebedspastoraat biedt hulp via gebed. Het team pastoraat biedt een luisterend oor en gesprek en gebed. Het team ministry staat na de diensten klaar voor ministry-gebed. Het team celebrate recovery biedt een (discipelschaps)training in het omgaan met je 'hurts, habits en hang-ups'. Het team diakonaat is beschikbaar voor allerlei praktische hulp.

Hoe krijg je de goeie hulp voor jou? Voor jouw persoonlijke vraag? Stel de vraag aan Wytze Bijleveld of maak een afspraak met hem, of via hem met iemand die jij nodig hebt.

info Wytze Bijleveld

w.bijleveld@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen