Kerngroepen

Vrijwel alle gemeenteleden zijn ingedeeld in een kerngroep. Deze kerngroepen vormen de basis van onze zorg voor en naar elkaar. Iedereen wordt gezien en gekend. Persoonlijke en praktische hulp is dan eenvoudig te organiseren. Kerngroepen zijn kleine eenheden van 4 tot 8 adressen.

Zo’n kring is eigenlijk een gemeente in het klein. In zo’n kleine en veilige omgeving willen we graag verder groeien in onze relatie met God, met elkaar en de mensen om ons heen. We verwachten daarom ook van ieder gemeentelid dat hij/zij actief deelneemt aan een kerngroep.

De groepen zijn veelal op basis van geografie tot stand gekomen. In elke wijk van Houten is wel minimaal 1 kerngroep aanwezig. Hiernaast zijn er kerngroepen in Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Werkhoven en Culemborg. Ook kunnen er groepen op andere basis ontstaan, zoals voor jongeren en pas getrouwde stellen. Ook gasten zijn welkom op onze kerngroepen.

Hoe kom ik op een kerngroep?

Zou je ook op een kerngroep willen? Stuur dan een mail naar kerngroepen@delichtboog.nl. Wij helpen je graag aan een plekje op een kerngroep die bij je past.

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen