Muziek en Techniek

Onze mensen van het Team Muziek en Techniek zijn actief betrokken bij iedere dienst.

De mensen van de techniek verzorgen iedere zondag de op- en afbouw van alle snoeren, monitoren en microfoons. Steeds weer een hele klus, wat de mensen met veel plezier doen.

Het beamerteam zorgt er iedere week voor dat de dia’s voor alle mededelingen aanwezig zijn, zoekt de liedteksten uit en projecteert  alles op het juiste moment in de diensten.

Het grootste team is het muziekteam. Er zijn muziekgroepen en bands in iedere dienst. De bandleiders zorgen dat de repetities en diensten soepel verlopen.

De coördinatie en aansturing van bovenstaande teams ligt bij de muziekcommissie, met Jarin van Oort, Peter van der Veen, en James MacMillan.

Regelmatig bieden we trainingen aan beamer- en geluidsteam en inspiratieavonden voor zangleiders en muzikanten.

We zijn dus met een grote, diverse groep, die voor veel aspecten van de diensten zorgt. Daarnaast zijn wij ook actief bij gemeenteavonden, trouwdiensten, conferenties, schoolkerkdiensten, begrafenissen, begeleiding van aanbidding bij de Alpha-cursus, gebedsavonden, enz.

We kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken. Als jij je plek in de gemeente zoekt, voel je vrij om mij of bovengenoemde mensen te benaderen. Als je een instrument speelt, hoor ik het graag, ook als het een doedelzak is.

info James MacMillan

j.macmillan@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen