De gemeente

De Lichtboog is een zelfstandige kerkelijke gemeente die onderdeel uitmaakt van een landelijk verband van kerken, genaamd : De Nederlands Gereformeerde Kerken (NGK)

De bijbel staat bij ons centraal, als actuele en relevante bron voor het leven. We leggen de nadruk op je persoonlijke relatie met Jezus Christus en geloven dat ook vandaag de dag God heel concreet zichtbaar kan worden in jouw leven.

Om te zorgen dat we elkaar kennen, zijn alle leden ingedeeld bij kerngroepen, die meestal elke twee weken bij elkaar komen. We proberen je te laten aansluiten bij andere Lichtboog-leden in je directe omgeving. Zo vind en houd je dichtbij contact met zo'n 8 tot 12 andere christenen. 

Iedere zondag zijn er verschillende kerkdiensten, die elk een verschillend karakter hebben. In deze bijeenkomsten eren we God door muziek en liederen, luisteren we naar uitleg over de bijbel. We bidden voor elkaar, voor de gemeente en voor de wereld.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat jij je kunt ontwikkelen op je eigen niveau. Daarom zijn er verschillende cursussen, zoals: kennismaking met christelijk geloof, de introductiecursus, een relatiecursus en nog veel meer.

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen