Ministrycursus voor Jongeren

Wil je leren hoe God tot je spreekt? Wil je leren bidden voor anderen en hen zegenen? Zit je in het jongerenwerk of geef je Youth Alpha om andere jongeren te vertellen van Jezus? Dan is de ministry cursus onmisbaar. Je zult veel meer vertrouwen in God en in jezelf krijgen en merken dat Hij spreekt. Misschien heb je pas de Youth Alpha gedaan of heb je ‘gewoon’ het verlangen om meer door God geleid te worden. Leer en ontdek dan hoe Hij spreekt, voor jezelf en voor anderen.

Deze cursus is een praktische en bijbelse training, waarin we leren én oefenen met het luisterend bidden. De training helpt jou ontwikkelen bij onderwerpen:

  • Gods stem verstaan en samenwerken met de Heilige Geest
  • Identiteit, karakter en innerlijke genezing
  • Bidden voor genezing, leiding in je leven en vergeven.

We verwachten veel van de aankomende periode en we hopen met elkaar dichter bij God te komen. Het duurt 9 avonden met een weekend. We starten om 17:45 met een gezamenlijke maaltijd en het duurt tot 20:45. 

Je bent van harte welkom. Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar youthalpha@delichtboog.nl met je voor- en achternaam en leeftijd als je wilt deelnemen. Een appje of belletje mag natuurlijk ook (06 408 651 90).

info Esther Hendriksen

youthalpha@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen