Introductiecursus De Lichtboog

Welkom bij de Lichtboog. Om u en elkaar beter te leren kennen organiseren we drie interactieve avonden waar we in vogelvlucht door de activiteiten, de historie en de organisatie heenlopen. We hebben geleerd dat het prettig is om ruim tijd te hebben om vragen te kunnen stellen als je nieuw bent of oriënteert bij onze gemeente. Daar is dus alle gelegenheid voor. Van harte welkom dus!

Reacties van oud deelnemers:
“Wat prettig is aan de cursus, is dat we in drie avonden een goed beeld kregen van de gemeente, zowel in kerkelijk Nederland als de plaatselijke visie en praktijk én de verschillende gezichten daarbij; ook prettig was het leggen van nieuwe contacten tussen de programmaonderdelen door”

“Ik zou de cursus aanbevelen aan iedereen die graag iets meer grip wil hebben op wat deze gemeente drijft, samenbindt en onderneemt. Zie het als een soort verkorte inburgeringcursus, maar dan voor deze kerk”

Wanneer en Waar?!

Helaas zal de cursus de komende tijd niet in de huidige vorm doorgaan. We zullen 1 avond beleggen, waar u al uw vragen over onze gemeente kunt stellen. U kunt ook contact opnemen met Marjoleijn Wiltjer (m.wiltjer@delichtboog.nl). Zij kan veel van uw vragen beantwoorden.

Informatieavond:

 

16 nov 2020

Tijd:

 

20:00 - 22:00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

Aanmelden:

 

onderwijs@delichtboog.nl (graag aanmelden, zodat we weten hoeveel mensen er komen)

Kosten:

 

deelname is gratis

Info

 

Harriët van der Plas

info Harriët van der Plas

onderwijs@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen