Alpha cursus

Alpha Logo Rood

 

 

 

Nieuwe Alpha Online van start

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.

Op zondagavond 11 april gaat een Alpha Online van start. In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.Eerlijke gesprekken in onzekere tijden!

Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijken we een aflevering van de Alpha Film Series. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover in break-out sessies wordt doorgepraat.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van vanaf 11 april op 10 zondagavonden van 19.30-21.00u.

Richard Roest, initiatiefnemer: ‘Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online! Ik zit klaar voor een toffe ontmoeting en zoektocht.’

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Richard Roest (06-49629859). Je kunt je hier aanmelden voor Alpha Online: www.delichtboog.nl of alpha@delichtboog.nl

Data Alpha (online) voorjaar 2021

De nieuwe Alpha start op zondag 11 april 2021 en heeft

10 x zondagavonden van 19:30 tot 21:00 uur.

Neem voor het aanmelden en/of meer informatie contact op via: alpha@delichtboog.nl of vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Alpha-Contactformulier

info Richard Roest

alpha@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen