Cursus Getuigend leven

Getuigend leven #hoedan #inspiration

Jij komt toch ook? Samen groeien we in getuigend leven. Toerusting, uitdaging en oefening. Dat is wat je mag verwachten tijdens twee avonden over Jezus en jouw leven. ´Jullie zullen mijn getuigen zijn….´ is wat Jezus zijn leerlingen vertelde. En de echo van zijn oproep klinkt tot in De Lichtboog Houten vandaag.

De eerste avond geef ik training over hoe jij en ik getuigen kunnen zijn op een manier die bij jou past (en je ook uitdaagt). Positief & praktisch. Volg je deze avond? Zul je net zien dat in de weken erna mensen je een vraag gaan stellen,…..dan ben je toegerust!

Op de tweede avond, en da´s relevant voor de hele Lichtboog, zoomen we in op wat uitnodigen nou precies doet. En hoe dit ook in de nieuwe Alpha Campagne krachtiger door ons gebeuren kan. We horen ervaringen, oefenen en verwachten ook elkaar door Gods Geest te bemoedigen. Hij is erbij. Die tweede avond met wat meer Alpha Inspiration erbij lijkt me tof om een volle bak te hebben. Save the date!

Vorige deelnemers: ‘Ik praat niet zo makkelijk, en deze avonden zijn echt leerzaam!' 'In dat gesprek werkte Gods Geest...'.  'Hey, op deze manier kan ik het ook leren!' 'Ik luister nu anders naar mensen...' ‘Uitnodigen is spannend, maar zo mooi…’

Cursusleider: Richard Roest

Data: Dinsdag 28 mei GETUIGEND LEVEN en 4 juni ALPHA INSPIRATION, 19.45-21.30

Locatie: Nieuwoord, Notengaarde 3

Vooraf echt ff aanmelden: onderwijs@delichtboog.nl

 

©2018 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen