Ministrycursus

Bidden in de kracht van de Heilige Geest
Ministry is een vorm van gebed die in onze gemeente een vaste plaats heeft gekregen. Bij ministry verwachten we dat God door zijn Geest daadwerkelijk aanwezig is (Lucas 11:13: “Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal de Vader in de hemel dan niet de heilige Geest geven aan wie hem erom vragen”).
Het gaat bij ministry niet om de bidders, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt.

Op deze cursus leer je over de bijbelse basis en praktijk van ministry, genezing, vervulling met de Heilige Geest, vergeving en luisteren naar God. De avonden beginnen met lofprijzing, daarna volgt onderwijs vanuit de bijbel en het in praktijk brengen van het ministry-gebed.

Elke week is er de mogelijkheid om na de dienst voor je te laten bidden. Dit wordt gedaan door leden van ons eigen ministry-team. Na het volgen van deze cursus, kun je je opgeven voor het ministry-team; maar dat hoeft niet. Alleen al voor je eigen geloofs- en gebedsleven is het een verrijking om over ministry na te denken en deze cursus te volgen.

Wie, wat, waar?

Opgeven kan via de site van New Wine: www.new-wine.nl. Deelname is gratis voor gemeenteleden, € 25,= voor andere deelnemers.

Cursusdata 2019: 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari 2019
Opgeven bij: Annelien van de Werff (ministry@delichtboog.nl)

info Mariëtte Woudenberg

ministry@delichtboog.nl | 06-23959587

©2018 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen