Impact

Impact is een community van jongvolwassenen (17-25 jaar) om te connecten, te groeien in geloof en om uit te delen aan de maatschappij. Jezus staat centraal bij alles waar we mee bezig zijn. Volg ons op Insta voor alle laatste nieuwtjes en updates: impact_lichtboog. 

Impact DEEP
Door het jaar heen starten er huiskamergroepen en tracks. Wat is het verschil?

Een track is een korte cursus (4-6 keer) over een bepaald onderwerp. Je ontmoet elkaar voor de duur van die cursus. Handig voor als je niet weet hoe je studie er over een half jaar uitziet of als je niet kan committen voor een jaar.

Bij een huiskamergroep kies je er juist voor om je aan te sluiten bij een groep van 6-10 jongvolwassenen die voor de duur van een schooljaar (okt-juni) bij elkaar komt voor goeie gesprekken en gezelligheid. Dit is ongeveer 1x per 3 weken. Samen kiezen jullie de onderwerpen voor dat jaar (thema's als: 'Levensvragen', 'Gaven van de Geest', 'Genieten van Genoeg', 'Prayer Course', de Bijbel in duiken etc)

Impact ACTIVE
Wil je met andere jongvolwassenen actief zijn? Kom dan naar een kickboxevent, train mee voor een 10K, join een avond beachvolleyballen, ga voetballen of doe mee met de danscrew. Ben je meer creatief: doe mee met een paar avondjes Bible journaling, profetisch schilderen of wellicht ben je zo muzikaal dat een jongerenband wat voor je is. Kan je goed organiseren: welkom in ons Impact team :-). Vind je het ook belangrijk om je in te zetten voor de maatschappij: Hou Insta in de gaten of meld je nu alvast aan voor één van onze missies. (bv: tuin leeg halen voor iemand die dat zelf niet kan, help een oudere met het uitleggen van een computerprogramma, ga voetballen met iemand met een beperking of koken met daklozen) 

Impact 1:1
Jongvolwassen zijn is écht een interessante, mooie en uitdagende fase in je leven. Impact 1:1 is er op gericht om met regelmaat met een volwassene in gesprek te gaan over alles wat er op je pad komt. Meestal is dit in een groepje met 2 á 3 andere jongvolwassenen erbij. Jij geeft aan wat bij jou past. 

Impact SOCIAL 
Een paar keer per jaar is er een thema-avond met social. Om te netwerken, te connecten en interessante topics met elkaar te bespreken. Met inspirerende sprekers en een afsluitende borrel of bbq.

info Martijn Schaeffer

impact@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen