Kerngroepen

Alle gemeenteleden zijn ingedeeld in een kerngroep van vier tot acht adressen. Deze kerngroepen vormen de basis van onze zorg voor en naar elkaar. Omdat het zo kleinschalig is, word je gezien en gekend. Heb je persoonlijke en/of praktische hulp nodig, dan kun je terugvallen op je kerngroep.

Veilige omgeving
De kerngroepen vormen een gemeente in het klein. Ze bieden een veilige omgeving waarin we als leden verder kunnen groeien in onze relatie met God en met elkaar, en naar de mensen om ons heen. Wij hechten veel waarde aan kerngroepen en verwachten als gemeente dat ieder gemeentelid actief deelneemt aan een groep.

Dezelfde wijk
Veelal bestaan groepen uit mensen die in dezelfde wijk wonen. In elke wijk in Houten is minimaal wel één kerngroep te vinden. Daarnaast zijn er groepen in Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Werkhoven en Culemborg. Ook bestaan er speciale kerngroepen voor jongeren en pasgetrouwde stellen.

Passende kerngroep
Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar kerngroepen@delichtboog.nl. Wij helpen je graag een kerngroep te vinden die bij je past. Als gast ben je ook van harte welkom om een kijkje te nemen in een kerngroep.

Al lid van een kerngroep?
We moedigen de kerngroepen aan om met de onderwerpen van een aantal themadiensten verder aan de slag te gaan. Hiervoor zijn - na de themadienst - handouts beschikbaar met begeleidende teksten en instructies hoe je dit in jullie kerngroep aan kunt pakken. Deze handouts vind je in onze Media Downloads, onder het kopje 'Materiaal Kerngroepen'.

info Peter van Genderen

p.vangenderen@delichtboog.nl

©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen