mijn lichtboog

Wat is Mijn Lichtboog? 
Er is geen uitnodiging verstuurd 
Ik ben mijn wachtwoord vergeten 
Hoe plaats ik een profielfoto? 
Welke gezinsleden kunnen inloggen? 

Ieder gezinslid met een emailadres krijgt een login. Als meerdere gezinsleden hetzelfde emailadres delen, staat de login op naam van de eerste persoon.

Ouders kunnen voor ieder persoon van het gezin de foto uploaden, kinderen alleen van zichzelf. Voor jezelf doe je dat onder welkom, voor je gezinsleden onder “Gegegevens wijzigen”

< sluit

©2018 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen