Het plaatsen van een profielfoto is niet moeilijk:

• Klik in de welkom- of wijzigingspagina op het knopje 'uploaden' in het profielpoppetje.
  • Ga vervolgens naar de map op je computer waar je je foto hebt staan en selecteer deze.
  • Je kunt de foto met de Plus en Min toets boven in beeld nog in- of uitzoomen en centreren met de muis.
  • Klik rechtsboven op het snij-icoon om op te slaan en de foto staat op Mijn Lichtboog.

Uiteraard willen we je vragen een duidelijk herkenbare foto te plaatsen zodat we elkaar ook echt kunnen vinden in Mijn Lichtboog.