mijn lichtboog

Wat is Mijn Lichtboog? 

Mijn Lichtboog is een afgeschermd gedeelte van de website waar alleen leden van de Lichtboog toegang toe hebben met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Begin januari 2015 hebben alle leden, van wie in de ledenadministratie een (geldig) e-mail adres bekend is een e-mail gekregen met een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord.

< sluit
Er is geen uitnodiging verstuurd 
Ik ben mijn wachtwoord vergeten 
Hoe plaats ik een profielfoto? 
Welke gezinsleden kunnen inloggen? 

©2018 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen