nieuws

  Van het leiderschap
Publicatie: ZA 18 DEC | 0 reacties

Beste gemeenteleden,

Vanavond hoorden we dat de overheid op basis van deskundig advies een harde lockdown noodzakelijk vindt. Deze gaat morgenvroeg in. Voor iedereen is dit natuurlijk een teleurstelling, en voor allerlei winkeliers en kleine zelfstandigen een streep door de rekening. Als kerk willen we in deze omstandigheden onze verantwoordelijkheid nemen. We kiezen er dan ook voor om solidair te zijn met de hele samenleving.

Sluiting tot 14 januari

Vanaf morgen, zondag 19 december, tot in elk geval vrijdag 14 januari zijn er daarom geen bijeenkomsten in de Lichtboog. Ieder die zich had ingeschreven krijgt hierover persoonlijk bericht. Natuurlijk gaan ons gebed en onze lofprijs wel door. Je kunt onze samenkomsten in deze periode volgen via de livestream, via de link live.delichtboog.nl. Dit geldt ook voor Kerst en oudejaarsavond.

Omzien naar elkaar

Elkaar ontmoeten in een samenkomst kan helaas niet. Vandaar onze oproep: wil je elkaar in deze periode extra aandacht geven, zodat niemand ongezien blijft? Heb je ergens hulp bij nodig, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via hulpenhoop@delichtboog.nl of door te bellen naar Gretha Simonse (06-42818043).

Onze hoop en Redder

We snappen hoe pijnlijk de lockdown en de kerksluiting zijn voor ons allemaal. Het is niet vreemd als we er elk onze eigen gedachten bij hebben. Bid je mee voor de Lichtboog, voor Houten, en de samenleving als geheel? In deze adventstijd leven we toe naar de komst van Jezus. Laten we ons op Hem richten. In Hem ligt onze hoop en verwachting, ook in deze tijden.

Namens staf en oudstenraad,

Jacqueline Evers

 

 


reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen