nieuws

  Van het leiderschap
Publicatie: DO 12 MRT | 1 reacties

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid hebben we besloten om de komende weken grote bijeenkomsten van De Lichtboog te annuleren in ieder geval tot 1 juni.

Dat betekent voor:

Samenkomsten:

Er worden geen samenkomsten gehouden op zondag.

Om 11.30 uur zal een dienst (zonder bezoekers !!) via LIVESTREAM op internet te volgen zijn.

Ga naar live.delichtboog.nl

Jongerenwerk:

Alle geplande bijeenkomsten gaan niet door: Geen Explore, geen Alpha Youth, geen Jongerendienst, geen Durf te Leiden, geen Impact, geen CR, geen Ministry Youth. De jongerenwerkers is gevraagd om op een creatieve manier vorm te geven aan het contact met jongeren en verder verdiepen van de relaties met hen.

 Kinderwerk:

Voor de kinderen betekent dit dat er op zondag geen kinderwerk is. 

Voor de kinderen is er via de site van http://www.creatiefkinderwerk.nl elke week een online kinderprogramma te volgen: Matthijs Vlaardingerbroek maakt dagelijks een programma voor kinderen in deze tijd.

Andere activiteiten zoals Chananja en Meerkoters gaan niet door !

Kerngroepen:

Kerngroepen mogen zelf besluiten wat te doen (niet iedere groep is even groot), maar we vragen wel om terughoudend te zijn om met teveel mensen bij elkaar te komen. Zoek naar alternatieve manieren om op je kerngroepavond en wellicht op zondag toch met God en elkaar in contact te zijn. Probeer eens via Zoom of Skype een online avond te organiseren.

Onderwijsprogramma – cursussen:

Alle geplande cursussen, workshops en bijeenkomsten gaan niet door. 

Praise avond:

De Praise avonden zijn te volgen via live.delichtboog.nl

Team overleggen

Teams vergaderen online. Zoom, Skype ed. zijn goede opties.

Goed om in deze tijd met elkaar mee te blijven leven, vooral met onze (kwetsbare) ouderen. Bijvoorbeeld door een telefoontje, een kaartje of digitale vorm van contact met elkaar.

Wij bidden dat God ons wijsheid en rust geeft in deze hele situatie.    


reacties

Nelleke Noort - za 14 mrt op 09:03:23

Goedemorgen, Goed om te lezen dat morgen de dienst via livestream uitgezonden zal worden. Ik las dat jullie nog aan het proberen zijn om dit ook met beeld te doen. Hebben jullie hier nog hulp bij nodig? Zo ja, zouden wij als Living Image daar eventueel bij kunnen assisteren. Ons filmhuis heeft livestream apparatuur en/of cameramensen beschikbaar die dit kunnen uitvoeren. We helpen graag bij het vinden van geschikte oplossingen. Bel of mail gerust voor overleg. Hartelijke groet, Nelleke Noort +31 6 14803738

reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen