nieuws

  Cursussen
Publicatie: VR 02 APR | 1 reacties

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.

Op zondagavond 11 april gaat een Alpha Online van start. In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.Eerlijke gesprekken in onzekere tijden!

Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijken we een aflevering van de Alpha Film Series. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover in break-out sessies wordt doorgepraat.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van vanaf 11 april op 10 zondagavonden van 19.30-21.00u.

Richard Roest, initiatiefnemer: ‘Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online! Ik zit klaar voor een toffe ontmoeting en zoektocht.’

 

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd, 300.000 mensen in Nederland.

Geef je op via alpha@delichtboog.nl en ontvang de Zoom link om mee te doen!

info Richard Roest

alpha@delichtboog.nl


reacties

Wesley Knook - di 06 apr op 17:16:02

Hi Richard, Ik wil mij bij deze graag aanmelding voor de Alpha bijeenkomsten. Sinds de start van corona ben ik steeds meer gaan geloven in de almachtige God en verkondig ik zijn aanwezigheid op zoveel mogelijk plekken. Het is zo fijn dat de Heer Zoom heeft gemaakt, zodat wij nog kunnen communiceren in deze tijd van doem en verderf. Evangelische groetjes, Wesfrey

reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen