nieuws

  Algemeen
Publicatie: DI 15 FEB | 0 reacties

New Wine Zomerconferentie

Wat is de New Wine Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten circa zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk.

Dit jaar hopen we ‘gewoon’ op het festivalterrein in Liempde te zijn van 23 juli t/m 29 juli 2022. Het thema United wordt in de 7 diensten en verschillende seminars in de verschillende tenten uitgediept. Leer, luister, aanbid mee en ontdek hoe we we het gebed ‘Heer breng ons samen en vernieuw ons’ inhoud kunnen geven.

De Zomerconferentie heeft programma’s voor kinderen, jongeren op de middelbare school (Next) jongvolwassen (Generation, 18 tot en met 25 jaar) en volwassenen. 

Houtens veldje

Al jaren gaan we met een grote groep Lichtbogers naar de zomerconferentie. Samen als Lichtboog deze week beleven? Dat kan! Als Lichtboog reserveren we opnieuw een Houtens veldje. We hopen dit jaar met een extra grote groep van de Lichtboog te gaan. Een goede gelegenheid om niet alleen te genieten van het programma, maar ook van het contact met elkaar.
Ben je nog nooit op New Wine geweest en wil je meer weten, dan kun je contact met me opnemen. Wil je ook een plekje op het veld met Houtenaren, geef dan bij het opgeven voor de conferentie aan dat je bij een groep wilt staan en kies voor Houten, Sabine van der Heijden

Meer info en opgeven kun je op zomerconferentie.new-wine.nl/

.
 

 

 


reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen