nieuws

  Algemeen
Publicatie: DI 27 JUN | 0 reacties

De vakantie-periode staat weer voor de deur en van 9 juli t/m 13 augustus zal dan ook weer een aangepaste planning gelden voor de diensten. Zie voor meer details daarover dit nieuwsbericht.

Live Luisteren / Terugluisteren

Voor wie mee wil luisteren tijdens deze zomerdiensten is er natuurlijk al enige tijd de 'Luister Live' mogelijkheid op de website. Deze is nu uitgebreid met de mogelijkheid om live mee te luisteren / terug te luisteren via een App van kerkdienstgemist.nl. De app is beschikbaar voor zowel iOS (iPhone/iPad) als Android (Samsung, HTC, etc...).
Voor het terugluisteren van uitzendingen kun je uitsluitend op de website terecht - het archief wordt niet aangeboden via de kerkdienstgemist app.
LET OP! Het live meeluisteren of terugluisteren van een dienst kan veel data verbruiken (50~100Mb per dienst). Let dus op het verbruik van uw mobiele data-bundel. U kunt het best gebruik maken van een WiFi verbinding op uw vakantie-adres.

Archief van Thema 2016-2017: De Weg van het Koninkrijk

In het kerkelijk seizoen 2016/2017 heeft onze voorganger, dr. Robert Doornenbal, 14 preken vormgegeven aan de hand van het thema 'De Weg van het Koninkrijk'. Het volledige archief van dit thema is nu beschikbaar via deze link en geeft toegang tot alle uitgeschreven preken en handouts als PDF. U vindt de opnamen van de diensten in hetzelfde overzicht. Ook hier geldt weer dat er flink wat data verbruikt kan worden voor het downloaden van dit archief. U doet dit dus het best voordat u op vakantie gaat en slaat ze dan op een laptop of USB stick op.

info Webmaster

webmaster@delichtboog.nl


reactieformulier

©2018 De Lichtboog Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen