nieuws

  Activiteiten
Publicatie: DO 08 NOV | 0 reacties

Op 23 en 24 november a.s. organiseert stichting Toerusting Pastorale Zorg een conferentie met Mark Pertuit over innerlijke genezing in De Lichtboog. Het thema is ‘Open je hart voor God – herschrijf je levensverhaal samen met Hem.’

Op deze conferentie krijg je meer inzicht in jezelf en je ware identiteit in Christus, zodat je verder kunt groeien in je relatie met Hem.
Thema’s die aan de orde komen zijn o.a.: de onderdelen van ons levensverhaal, onze identiteit als geschenk en als verantwoordelijkheid, omgaan met pijn en lijden, geschapen naar Gods beeld, een geliefde zoon/dochter.

De conferentie is bedoeld voor iedereen die verlangt naar inzicht, vernieuwing en geestelijke en emotionele heelheid. Daarnaast zullen hulpverleners, predikanten/pastores, pastoraal medewerkers en werkers uit de gezondheidszorg en het onderwijs de principes in hun praktijk een plaats kunnen geven.

Mark Pertuit is theoloog en directeur van King’s Arms Ministries. Hij heeft jarenlang samengewerkt met Leanne Payne en is een deskundig en begaafd spreker. Hij werkte als predikant in gemeentes in België en de V.S. Mark woont met zijn vrouw en twee kinderen in België.

Voor meer informatie en aanmelden: www.tpz.nu

info Aukje Kalshoven

aukjekalshoven@gmail.com


reactieformulier
©2018 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen