nieuws

  Activiteiten
Publicatie: ZO 25 JUN | 0 reacties

Special Forces gebedsinitiatief - woe.5 juli

Op woensdag 5 juli 2017 is er weer Special Forces om 20.00 uur op het Lichtplein in de grote zaal van De Lichtboog.

Special Forces, de maandelijkse speciale gebedsbijeenkomsten houden we op woensdagavond 5 juli om 20.00 uur op het Lichtplein in de grote zaal van De Lichtboog.

Special Forces is komen in Gods aanwezigheid, bidden voor de oudsten, actuele zaken in de kerk, twee teams en voor onze zieken.

Vanaf zondag 2 juli staat de gebedsmuur achter in de kerkzaal. Op een briefje kun je persoonlijke noden schrijven en in de gebedsmuur stoppen. Tijdens Special Forces gaan we daar dan ook voor bidden.

Wees welkom, want het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet!

Wil je op de hoogte blijven van Special Forces en de gebedsonderwerpen? Stuur dan een mailtje naar gebed@delichtboog.nl met vermelding Special Forces.

------------

OPROEP: Teamleden voor Special Forces seizoen 2017-2018

Sinds januari 2015 organiseer ik maandelijks de bidstond Special Forces. Ik wil dat nu overdragen aan een klein team van mensen die het komende seizoen Special Forces – misschien wel op een nieuwe manier – vormgeven.

Heb jij misschien interesse om (eventueel samen met anderen) deze speciale bidstond vorm te geven en er ook zelf van te leren? Neem dan contact met me op. 

info Jurjen Procee

j.procee@solcon.nl | 06-50965705


reactieformulier

©2017 De Lichtboog Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen