nieuws

  Activiteiten
Publicatie: VR 12 MEI | 1 reacties

Avonddienst

Op 11 juni organiseren De Lichtboog en New Wine een avonddienst met Karl Martin. Karl is voorganger van Central Church in Edinburgh (Schotland), een kerk waar honderden studenten komen. Hij is een gedreven spreker die met humor zijn radicale, verrassende en praktische verhaal brengt.

De avond begint om 19.30 in De Lichtboog in Houten. Vanaf 19.00 staat de koffie klaar. Natuurlijk nemen we ook volop ruimte voor aanbidding en ministry.

Karl Martin


reacties

Diana - wo 20 dec op 18:37:14

http://zomerconferentie.new-wine.nl/nieuws/nieuws/136-karl-martin-video Karl Martin spreekt over hoe belangrijk eenheid in de kerk is, dit is precies wat de Nieuwe wereld orde( de anti-christ) wilt bereiken. 1 wereld religie!!!De paus ( de valse profeet) zegt precies hetzelfde als deze Karl Martin. Men zegt niet voor niets : Alle wegen leiden tot Rome! De bijbel roept niet op tot eenheid maar juist tot afscheiding!!! Afscheiden van de vele dwalingen. Bij een valse kerk kan men niet groeien en tot volle wasdom komen.Door naar een valse kerk/gemeente te gaan geef je indirect goedkeuring aan wat er in die kerk/gemeente geleerd wordt en wat men daar doet. Alleen door God te gehoorzamen, en door weg te gaan uit die valse kerk/gemeente zal je positie duidelijk worden en dan pas kan je een Goddelijk getuigenis kunnen uitstralen. Blijf je wel in zo’n valse kerk/gemeente dan toon je uiterlijk dat je deel uitmaak van die gemeenschap en het dus eens bent met wat zij je daar leren. Wanneer iemand werkelijk opnieuw geboren is uit de Geest dan kan men niet in de valse gemeenschap/ kerk blijven. Het is dan ook zeer belangrijk altijd te onderzoeken of die gemeente/ kerk Gods Waarheid verkondigt, zoniet……………..wegwezen!!!!!! Onderzoek ook eens deze kerk! Je zal schrikken van de vele dwalingen! Het zuurdeeg waarmee men zich ophoudt. Onderzoek aub!!! Afscheiding van dwaling en dwalende is heel hard nodig voor het geestelijk welzijn en de dienstbaarheid van de gelovige!!

reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen