Verbinden

Wat we bieden: betekenisvolle relaties en levensvervulling

We delen uit van wat we van God ontvangen. Daarom willen we ons elke dag opnieuw laten vullen door de Heilige Geest en leren van Jezus. Door aanbidding, onderwijs en gebed verdiepen we onze relatie met God, door de ontmoeting met elkaar groeien we in liefde voor elkaar en voor de mensen om ons heen.

We stimuleren elkaar om betekenisvolle relaties tussen en binnen generaties aan te gaan: verbindingen tussen kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Volwassenen leven hun relatie met Jezus voor, zodat de jeugd kan ontdekken dat God en de Bijbel relevant zijn voor het dagelijks leven. De jeugd daagt de volwassenen uit om authentiek te zijn in geloof en leven. We willen meer relatiegericht dan activiteitengericht zijn. We delen het ‘gewone’ christelijke leven met elkaar en getuigen graag van Gods werk in ons leven. Zo leren we van elkaar en groeit onze verwachting.

We bieden praktische hulp als goede buur, meelevende collega, of helper van mensen in nood in de Houtense samenleving. Ook delen we ons geloof, staan we open voor het bespreken van levensvragen, en nodigen we nieuwe mensen in onze kring uit.

 

Geloven