Volwassenen

De Lichtboog is een kerk van generaties. Ook als volwassene heb je daar een plek in. Of je nu met een partner, gezin of single bent, je bent welkom om mee te doen.

Als je je aansluit bij de Lichtboog ben je automatisch onderdeel van een buurt. Dit is de geografische wijk in Houten waar je woont. In de buurten hopen we te zorgen voor voldoende onderlinge samenhang, juist in een grote gemeente als de Lichtboog.

 

We moedigen je aan deel te nemen in een kerngroep of andere kleine groep. Dat is een groepje van gemeenteleden die regelmatig bij elkaar aan huis komen. In die ontmoetingen met elkaar mogen we God beter leren kennen en steeds meer ontdekken wie we zijn in Christus. De kerngroep is een plek waar je dat samen met anderen leert en oefent en elkaar in bemoedigt.

 

In het onderwijsprogramma voor volwassenen zit veel variatie van onderwerpen en sprekers. Dat kan gaan over de Bijbel, maar ook onderwerpen die in de wetenschap of maatschappij actueel zijn, opvoeding en relaties. En ook hier ontmoet je andere Lichtbogers.

 

Maar er zijn meer mogelijkheden om je verbonden te voelen en mee te doen. Bijvoorbeeld door mee te werken in team voor kinderen, jongeren of Alpha. Of meer praktisch in de techniek of schoonmaak.

 

We dromen ervan om vanuit de Lichtboog communities te vormen waar mensen hun leven delen en de liefde van Jezus zichtbaar mogen maken in hun omgeving. Gastvrije plekken waar ook mensen die nog op zoek zijn naar God zich thuis kunnen voelen, hun vragen kunnen stellen, gewoon het leven mogen delen.

 

 

Lees meer over Buurten, Kerngroepen en Communities

 

Senioren