Jongvolwassen

Voor jongvolwassenen in de leeftijd van circa 17-23 jaar is er Impact

Impact is een community van jongvolwassenen van circa 17-23 jaar uit Houten en omstreken om te connecten met leeftijdsgenoten en te groeien in geloof. Impact bestaat uit 4 bouwstenen: Grow - Go  - Active - Social 

We hopen op deze avonden dat naast de jongvolwassenen die in Houten en omgeving wonen, ook de jongvolwassenen die uitvliegen voor studie of werk op deze avonden weer met elkaar in contact zijn, om zo ook de verbinding met elkaar en de lokale kerk te behouden.

 
Impact verder toegelicht

Revival Youth
Naast de basisprogramma's willen we onze jongeren die meer verdieping willen ook uitdagen. Daarom zijn er een aantal cursussen waar je voor kan kiezen vanaf 15+: Alpha Youth, Ministry Youth, Prayer Youth en Durf te Leiden. In die eerste zien we ook jongeren die normaal gesproken niet in een kerk komen en zijn er ook regelmatig jongeren uit andere kerken die zelf geen Alpha Youth draaien waardoor er een mooie nieuwe mix ontstaat van jonge mensen.

Jongerendiensten
Ook zijn er jongerendiensten voor tieners en jongvolwassenen en een aantal grotere Events per jaar waar alle leeftijden bij elkaar komen.

Volwassenen