Jongeren

Explore is het programma in De Lichtboog voor de leeftijd 12 - 17 jaar

Vanuit het jongerenwerk werken we vanuit de volgende focuspunten: bouwen aan relaties en geloofsverdieping. Zonder het één kan het ander niet plaatsvinden. Alles is gericht op 50% relatie, 50% geloofsverdieping. Om open te staan, om te leren over Jezus en om gemotiveerd te blijven is het belangrijk dat je je veilig voelt in de groep. Daarom vinden we het belangrijk dat je in het jongerenwerk jezelf mag zijn, je geloof kan onderzoeken, vrienden maakt, vragen kan stellen, Jezus centraal staat en je leiders hebt die met je meewandelen door deze uitdagende tijd heen. De termen die we daarbij gebruiken zijn: Faith, Friends & Fun.

 
Meer over Explore

Revival Youth
Naast de basisprogramma's willen we onze jongeren die meer verdieping willen ook uitdagen. Daarom zijn er een aantal cursussen waar je voor kan kiezen vanaf 15+: Alpha Youth, Ministry Youth, Prayer Youth en Durf te Leiden. In die eerste zien we ook jongeren die normaal gesproken niet in een kerk komen en zijn er ook regelmatig jongeren uit andere kerken die zelf geen Alpha Youth draaien waardoor er een mooie nieuwe mix ontstaat van jonge mensen.

Jongerendiensten
Ook zijn er jongerendiensten voor tieners en jongvolwassenen en een aantal grotere events per jaar waar alle leeftijden bij elkaar komen.
         

                                                                                                                                                                                                                              Jongvolwassenen