Nieuws

Cursus aanbod 2023-2024 Eco-spiritualiteit en meer..
Onderwijsaanbod 2023-2024
Startdag zondag 17 september 2023
Thema: Dat de volken U loven! We vieren de culturen in de Lichtboog

Van harte uitgenodigd om erbij te zijn!

Lees verder voor het hele programma van deze dag.

Inzameling voedselbank ~ 24 september
Deze maand zamelen weer producten in voor de Voedselbank
Introductiecursus nieuwe leden & geïnteresseerden start 25 september
Welkom bij de Lichtboog. Om u en elkaar beter te leren kennen organiseren we drie interactieve avonden waar we in vogelvlucht door de activiteiten, de historie en de organisatie heenlopen. We hebben geleerd dat het prettig is om ruim tijd te hebben om vragen te kunnen stellen als je nieuw bent of oriënteert bij onze gemeente. Daar is dus alle gelegenheid voor. Van harte welkom dus! 
Impact - Young Adults kick off zondag 3 september
Een nieuw seizoen, nieuwe ideeën, nieuwe jongeren, nieuwe activiteiten en cursussen en jij bent van harte welkom om aan te sluiten bij deze Impact kick-off voor Young Adults (17-23) in De Lichtboog. We starten om 18:30 en eten dan eerst samen
Deel je leven in de Lichtboog
Leven delen.. waarom? De Lichtboog is een kerk. Dan kom je op zondag bij elkaar. Daarnaast ben je als kerk een soort familie en deel je het leven met elkaar. Dan gebeuren er mooie dingen. Anderen leren de liefde van Jezus kennen en geloof gaat groeien. Dat gebeurt dus als wij het leven gaan delen. God maakt zichzelf bekend door ons heen, in de ontmoetingen die wij hebben met elkaar. Gods koninkrijk mag zichtbaar worden door ons, gewoon door hoe wij in het klein leven. Als aanbidding voor onze Koning.
Deel het leven – nieuwe prekenserie in juni!
Ken ik jou? Ben je thuis is die best grote Lichtboog? Hoe laat je Jezus zien? Maak jij makkelijk contact met mensen en deel je uit je leven,…ook als het kwetsbaar is? Deel het leven!
Introductie van De Lichtboog app en nieuwe website
Het is zover! Na maanden voorbereiding kunnen we onze nieuwe 'De Lichtboog' app gaan gebruiken. En ook onze website www.delichtboog.nl is helemaal vernieuwd. Je kunt de app op de gebruikelijke wijze downloaden in de Playstore (Android/Google) of de Appstore (iOs/Apple). Zoek op: De Lichtboog. Verderop lees je meer over de overgang, wat je ermee kunt en wat je daarvoor moet doen.
Nieuwe website binnenkort online
Let op: informatie kan nu nog onjuist of onvolledig zijn.
Naar het archief
1 2