Kennismaken

Introductiecursus nieuwe leden en geïnteresseerden.

Heb je interesse om meer van De Lichtboog te weten dan is de introductiecursus iets voor jou. Om jou en elkaar beter te leren kennen organiseren we een aantal keer per jaar de introductiecursus die bestaat uit drie interactieve avonden waar we in vogelvlucht door de activiteiten, de historie en de organisatie heenlopen. We hebben geleerd dat het prettig is om ruim tijd te hebben om vragen te kunnen stellen als je nieuw bent of oriënteert bij onze gemeente. Daar is dus alle gelegenheid voor. Van harte welkom dus!

Reacties van oud deelnemers:

“Wat prettig is aan de cursus, is dat we in drie avonden een goed beeld kregen van de gemeente, zowel in kerkelijk Nederland als de plaatselijke visie en praktijk én de verschillende gezichten daarbij; ook prettig was het leggen van nieuwe contacten tussen de programmaonderdelen door”

“Ik zou de cursus aanbevelen aan iedereen die graag iets meer grip wil hebben op wat deze gemeente drijft, samenbindt en onderneemt. Zie het als een soort verkorte inburgeringcursus, maar dan voor deze kerk”

 

Data voorjaar 2024: Op maandagavonden 11 maart, 25 maart en 8 april.

Aanmelden kan de door een e-mail te sturen aan onderwijs@delichtboog.nl

Meer info: Harriët van der Plas