blog

  Explore groep 5 in Kosovo (2016)
VR 15 JUL | 0 reacties

VR 15 JUL
Dag 4 & 5 in Kosovo

Hoi lieve lezers,

Dinsdag 12 juli gingen wij naar Albanië. In Albanië hebben wij jongeren opgehaald uit een kerk daar. Samen met hun gingen wij een wandeling maken naar een waterval. Sommige van ons gingen niet mee maar zij hebben zich erg vermaakt en leuke contacten gelegd met Albanische jongeren. Ons werd verteld dat de wandeling 2 uur duurde. Dus gingen wij op weg in de brandende zon met goed gevulde waterflesjes. Onderweg waren er gelukkig een paar kraantjes waar ijskoud bergwater uit kwam. 

De wandeling ging niet zo soepel als verwacht omdat niemand echt de route wist. Wel was het ontzettend gaaf en hebben we heel wat af geklommen. De wandeling heeft uiteindelijk zo'n 3,5 uur geduurd!

Woensdag zijn we s'ochtends naar ouderen geweest. Wij hebben hier voedsel gebracht en naar hun verhaal geluisterd. De meeste van hun waren alleen en hadden maar 65 euro per maand te besteden! Het was mooi om te zien wat De Brug in hun leven betekend en dat je echt een lichtpuntje in mensen hun leven kan zijn. s'Middags gingen wij naar een zigeunerdorpje om met de kinderen te spelen, een toneelstuk op te voeren en een watergevecht te houden.

Kortom een super geslaagde dag ;)

 


reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen