blog

  Explore groep 5 in Kosovo (2016)
WO 13 JUL | 5 reacties

WO 13 JUL
Dag 3 in Kosovo

Hey lieve Lezers, 

Het spijt ons heel erg dat er nu pas een filmpje op komt! We hadden wat problemen met auteursrechten en de wifi. Maar nu is er dan eindelijk een filmpje!  Maandag zijn wij in twee groepen uiteen gehaald en naar verschillende zigeunerdorpen gegaan. Hier hebben wij meel uitgedeeld en met de kinderen gespeeld. Deze mensen worden gezien als de laagste klasse. Ze worden dan ook nooit aangeraakt door buitenstaanders. Voor de kinderen was het heel bijzonder dat er buitenstaanders met ze kwamen spelen en knuffelen. Van deze dag hebben wij allemaal erg genoten. Maar we hebben ook de harde realiteit gezien. Deze mensen leven in een ongelofelijke armoede. Stichting de Brug kijkt om naar deze mensen en helpt ze met voedsel en het voorzien van anticonceptie. 


reacties

Christine van B. - za 16 jul op 15:30:18

Hoi allemaal, super gaaf dat jullie dit doen! Leuk ook de shirts met de namen! Weet ik gelijk wie wie is! Bid voor jullie!

Christiaan Mensinga - za 16 jul op 14:41:40

Leuk om al de filmjes van jullie reis te zien. Doordat ik elk jaar een groote sponsorrit rij voor stichting de Brug en al 14 keer in Kosovo ben geweest wil ik jullie vragen of jullie Dija, Rrezarta, Ali & Vjilca de groeten van mij willen doen.

Karola en Maurits - za 16 jul op 12:28:45

Wat leuk!!! Mooi filmpje. Leuk om jullie zo bezig te zien!

Anja Gielen - za 16 jul op 11:51:03

Super!

Annelies de Vos - za 16 jul op 10:32:11

Leuk om te zien!

reactieformulier
©2020 De Lichtboog | Privacyverklaring Ontwerp Specialfish | Realisatie Interactive Webdesign

Bouwen aan Gods koninkrijk met hart en mond en handen