PAAS EVENT Proef – 23 maart 2024

PAAS EVENT Proef – 23 maart 2024 ‘Pasen brengt ons één van de mooiste verhalen die er bestaan. Dat is reden voor een feest met volop creativiteit en gezelligheid. Wat een mooie kans om vriendjes, buurtkinderen of kleinkinderen uit te nodigen! Wie kun jij meevragen?’

Dit bericht is geplaatst op 09-03-2024

Voor alle kinderen van Houten in de basisschoolleeftijd èn hun ouders, is er zaterdagmiddag 23 maart een Paasevent in PROEF! (aan het Wed). Drie leuke creatieve Paas-activiteiten zijn er: kinderen kunnen samen met hun ouders een paastuin of een Palmpasenstok maken, en er is een dansworkshop. Maar er is meer: ‘n muzikant zingt mooie Paasliedjes en het verhaal van Pasen wordt verteld (rond 16u). Je bent van harte welkom van 15 tot 17 uur. Er is koffie, thee, limonade en iets lekkers èn je kunt kiezen uit deze drie activiteiten. De kerken van Houten organiseren dit (gratis) Paasevent.

Een ontzettend leuke en mooie samenwerking met volop kansen nieuwe gezinnen uit te nodigen en te ontmoeten. Omdat het vorig jaar zo’n geslaagde en gezellige middag was, dagen we jullie uit mensen mee te vragen naar ons Paasevent. De kerken van Houten nodigen samen gezinnen uit om met ons mee te vieren. Doe mee. Komen jullie ook?

Zaterdag 23 maart, 15 – 17 uur
Proef! in de Spot, het Wed 12

www.proefhouten.nl
voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders