Impact - Young Adults kick off zondag 3 september

Een nieuw seizoen, nieuwe ideeën, nieuwe jongeren, nieuwe activiteiten en cursussen en jij bent van harte welkom om aan te sluiten bij deze Impact kick-off voor Young Adults (17-23) in De Lichtboog. We starten om 18:30 en eten dan eerst samen

Dit bericht is geplaatst op 01-09-2023

We zullen ook laten zien hoe het komende seizoen er uit gaat zien en op welke manier jij betrokken kan zijn. We eindigen met een borrel.
Helemaal prima als je andere jongeren tussen de 17-23 jaar uit Houten uitnodigt om mee te gaan. Kom je alleen, no worries, het hele idee van Impact is juist ook het ontmoeten van andere (christelijke) jongeren.

is een community van Young Adults in en om De Lichtboog met als doel om te connecten met andere (christelijke) jongeren, te groeien in karakter en geloof, om betekenisvolle en mooie vriendschappen te sluiten en activiteiten te ondernemen met elkaar.

Dit jaar gaan we het anders doen, Impact is vanaf nu namelijk standaard iedere 1e zondag van de maand om 18:30 uur in De Lichtboog en we beginnen altijd met samen eten. De eerste avonden zijn dan dus: 3 september, 1 oktober, 5 november. Zondag hebben we het met elkaar over hoe deze avonden er uit gaan zien en hoe jij kan aanhaken bij andere Impact activiteiten dit jaar.

Tot zondag!
Matthijs en Judith