Samenkomst 11:30 uur

17 september 2023
11:30 tot 12:30

Startzondag
Voorganger: Richard Roest

17 september 2023
11:30 tot 12:30
Locatie
De Lichtboog
Kruisboog 22
Houten

Startzondag
Voorganger: Richard Roest

Voorganger: Richard Roest
Oudste van Dienst: Bram Schuurman  (voor het doorgeven van mededelingen en gebedspunten, contactgegevens vind je in de ledenlijst) 

Startzondagthema: Dat de volken u loven!

We vieren de culturen in De Lichtboog. Met spreker Muthu (Jeugd met een opdracht – Mumbai), Richard en ons Lichtkidskoor. Het is een startzondag met volop ontmoeting, sport & spel rond de Lichtboog (vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur). Explore jongeren helpen mee en verzorgen de lunch om 13.00 uur en er is natuurlijk de Explore veilig. Ook is er de Alpha100 werving en een infotafel voor nieuwe Lichtbogers. Kortom, reden genoeg om jouw vlag, glimlach, internationale hapjes en evt familie mee te nemen voor een mooie startzondag!

Lichtkids groep 1-4 en 1-3
Deze zondag is er Lichtkids voor de groepen 1 t/m 4 om 9.30 uur en voor de groepen 1 t/m 4 om 11.30 uur.

 

Kindermoment: Bij God is het goed
Op deze zondag staat Psalm 46 centraal: Bij God zijn we veilig. Ook al gebeurt er van alles om ons heen, God helpt ons. Hij maakt overal een einde aan de strijd.

Collecte voor Youth With A Mission Mumbai  (YWAM)

YWAM Mumbai, heeft tot doel Mumbai en omgeving te transformeren door middel van het Evangelie. 
We bereiken dit door middel om mensen te trainen op onze discipelschap- en evangelisatieschool. Hiermee zijn in zes jaar tijd meer dan 4300 mensen opgeleid. 

Hope on Wheels
Met de mobiele inzet van bussen gaan we naar de mensen toe. Een schoolbus waar dakloze kinderen onderwijs krijgen, een kappersbus waar al duizenden kinderen in sloppenwijken een gratis knipbeurt kregen. Verder een foodtruck waarmee op drie locaties maaltijden worden uitgedeeld en een ambulance voor gratis vervoer voor medisch zorg. 

We gaan de straat op en zorgen voor de armen en behoeftigen met gratis medische zorg door wonden te behandelen en te verbinden
Om vrouwen meer zelfredzaam te maken is er een opleiding tot kleermaker in vier beroepsopleidingcentra.

YWAM werkt samen met kerken in de regio, wat een impact heeft op honderden gemeenten en gemeenschappen. Wij geven alle glorie en eer aan God voor Zijn genade en gunst. We zijn ook iedereen dankbaar die met ons bidt en met ons samenwerkt.

Meer info over YWAM Mumbai      YWAM Video Hope on Wheels       Geef aan de collecte  

 

 


De diensten zijn via kerkdienstgemist.nll te beluisteren.
De dienst van 11:30 uur is ook met beeld via de livestream live.delichtboog.nl  te volgen.

 


Locatie
De Lichtboog
Kruisboog 22
Houten